Werven van personeel: onze unieke aanpak

 

In de hedendaagse arbeidsmarkt begrijpen wij als gespecialiseerd recruitment marketing bureau maar al te goed hoe uitdagend het werven van personeel is voor een bedrijf. Het vinden van de juiste kandidaten vergt niet alleen inzicht in de behoeften van de arbeidsmarkt, maar ook een doordachte strategie om op te vallen te midden van het overvloedige aanbod. Het simpelweg uitzetten van vacatures op vacaturebanken als Indeed is niet meer genoeg om de juiste kandidaten aan te trekken. Het overgrote deel van de kandidaten is vaak al werkzaam en is dus helemaal niet actief op Indeed.

Toepassen van Marketing Principes in onze Strategieën

Het uitzetten van een simpele strategie voor het werven van personeel is niet meer voldoende. Bij ons staat een goed doordachte marketingstrategie centraal, waarbij we verschillende principes toepassen om succesvolle wervingscampagnes te realiseren. Wij gebruiken principes als inbound marketing, direct marketing en growth marketing om onze campagnes tot een succes te brengen. Ook houden wij rekening met psychologische triggers en trends bij het werven van personeel, zoals het sterk gebruikmaken van visuele communicatie, laagdrempeligheid en transparante informatie. In combinatie met inbound marketing, direct marketing en growth marketing vormt dit een uiterst effectieve strategie.

My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!

Werven van personeel: inbound marketing

Het toepassen van inbound marketing in je recruitment marketing strategie is van essentieel belang, vooral voor een generatie die verlangt naar duidelijke en transparante communicatie. Inbound marketing draait om het creëren van waardevolle en relevante content die potentiële kandidaten aantrekt en engageert. Met inbound marketing focussen wij op het delen van kennis, inzichten en het opbouwen van een sterke online aanwezigheid. Op deze manier trekken we gekwalificeerde professionals aan die op zoek zijn naar meer dan alleen een baan. Met behulp van inbound marketing kunnen wij kandidaten aantrekken met de juiste vaardigheden die passen bij jouw bedrijfscultuur. Inbound marketing zorgt voor een duurzame relatie met kandidaten, waarbij vertrouwen en authenticiteit centraal staan.

Vertaling van direct marketing naar het werven van personeel

Direct marketing is een principe dat gericht is op het direct benaderen van potentiële kandidaten. In het werven van personeel vertaalt direct marketing zich naar gerichte en persoonlijke communicatie met de doelgroep. Vanuit direct marketing maken wij gebruik van gerichte advertenties en kunnen we snel en effectief communiceren met specifieke doelgroepen. Onze unieke benaderingswijze richt zich op het aantrekken van kandidaten en hen direct in contact brengen met onze partners. Wij geloven dat bedrijven het beste weten wie het beste bij hun organisatie past. Met direct marketing kunnen bedrijven snel en nauwkeurig inspelen op de behoeften van kandidaten en hen overtuigen van de unieke kansen die hun vacature biedt voordat ze de korte aandachtsspanne van de kandidaten verliezen. Kortom: door direct marketing te combineren met inbound marketing hebben wij een strategie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met trends dei komen kijken bij het werven van personeel.

Werven-van-personeel

Growth Marketing in Recruitment Marketing

Growth marketing is gericht op het continu optimaliseren en uitbreiden van je marketingstrategie om groei te realiseren. Bij het werven van personeel betekent growth marketing een voortdurende evaluatie en optimalisatie van onze aanpak. Aan de hand van growth marketing analyseren we voortdurend de prestaties van onze campagnes, identificeren wat werkt en wat niet, en passen onze strategie dienovereenkomstig aan. Door hand in hand met growth marketing constant te blijven innoveren en te leren van eerdere successen en mislukkingen, hebben wij het werven van personeel kunnen optimaliseren.

Starspace Marketing: de oplossing

Bij Starspace Marketing lopen we altijd een stap voor met onze strategieën voor het werven van personeel. Door het gebruik van principes als inbound marketing, direct marketing en growth marketing in combinatie met data uit meer dan 4500 eerdere campagnes kunnen wij dit waarborgen. Hierdoor kunnen we jouw specifieke vacature nog gerichter benaderen en optimaliseren voor maximale impact. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om niet alleen de juiste kanalen te kiezen, maar ook om de boodschap voor het werven van personeel te fine-tunen.

In de wereld van recruitment marketing is een doordachte en veelzijdige aanpak essentieel. Ons gespecialiseerde bureau begrijpt de complexiteit van het aantrekken van personeel en past principes zoals inbound marketing, direct marketing en growth marketing toe om een effectieve strategie te creëren. Met Starspace Marketing tillen we onze aanpak naar een hoger niveau door gebruik te maken van uitgebreide data-analyses en rekening te houden met psychologische triggers. Wij zijn er om jou te helpen om niet alleen geschikte, maar de allerbeste kandidaten aan te trekken.

Bekijk ook onze klantcases voor bewijzen van ons herhaalde succes!

Op zoek naar personeel? Neem direct contact op!

Als recruitmentmarketing bureau hebben wij jarenlange ervaring en data verzameld waardoor wij zo effieciënt mogelijk de juiste kandidaten kunnen selecteren. 

Dus, wil jij snel personeel werven voor jouw bedrijf en zoek je een betrouwbaar recruitment marketing bureau? Neem dan contact met ons op en laat ons jou helpen met het werven van jouw personeel! 

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Upload-rafiki@3x. Png
  Rutger pronk
  Rutger Pronk
  Fietsvoordeelshop
  Fijne club om mee samen te werken en leveren een boven verwachting goed resulteert. Waar wij al maanden lang mensen zochten voor bepaalde functies zonder resultaat, hebben we na de campagne van Starspace 5 nieuwe kandidaten kunnen aannemen. Aanrader dus!

  Onze specialisten

  linkedin
  Floyd bouland
  Floyd Bouland
  Bouland Daktechniek
  Klasse werk! Dankzij Starspace Marketing kon ik de juiste werknemers vinden die ik in mijn bedrijf nodig had in een korte tijd

  Nieuwe Sollicitanten voor uw bedrijf?

  Rob van de wiel
  Rob van de Wiel
  BikeSupport
  De campagne die wij met BikeSupport hebben gedaan middels Starspace Digital Marketing was super. Erg veel sollicitanten hebben gereageerd op de campagne en inmiddels hebben we 3 monteurs mogen verwelkomen in ons bestaande team. Het heeft ons de boost gegeven die we nodig hadden! Zeker voor herhaling vatbaar.
  Saskia vos
  Saskia Vos
  Rutjes Paardenboxen
  De vacature campagne via Starspace was voor ons zeer succesvol. Binnen 1 maand hebben we 2 nieuwe collega's kunnen aannemen. Wat ik in het hele proces zeer waardeerde: er werd goed meegedacht over de strategie, de opzet en de uitvoering van onze vacature. Na de eerste reacties was een aanpassing...

  Vraag GRATIS advies gesprek aan

  Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek!