Starspace Marketing

Starspace CRM-systeem

Tijd, het is helaas niet te koop. Ondernemers weten hier alles van. Met behulp van ons CRM-systeem helpen wij ondernemers, zodat zij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan processen die ook geautomatiseerd kunnen worden. Want zeg nou zelf, een ongestructureerd bedrijf, daar zit toch niemand op te wachten?

Starspace crm systeem

Wat houd het Starspace CRM-systeem precies in?

Ons CRM (Customer Relationship Management)-systeem is een softwaretoepassing die onze partners ondersteunt bij het beheren van hun relaties met huidige en potentiële leads. Dit kunnen potentiële klanten en sollicitanten zijn.

Het doel van een CRM-systeem is het verbeteren van de verkoop- en marketinginspanningen. Bovendien streven wij ernaar zoveel mogelijk tijd te besparen voor onze partners door gebruik te maken van automatisering.

Deze automatiseringen stellen onze partners in staat om met een simpele knop een reeks meldingen te sturen naar hun leads of sollicitanten.

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

Upload-rafiki@3x. Png

Voordelen van het Starspace CRM-systeem

Direct aan de slag met onze CRM-software

Hoe onze trajecten voor onze clienten te werk gaan:

Stap 1

Wij maken kennis met jou en jouw bedrijf in de vorm van een kennismakingsgesprek.

Stap 2

Wij maken een voorstel in de vorm van een plan van aanpak, en bespreken deze in een Demo Call.

Stap 3

Na de overeenkomst, richting wij jouw gepersonaliseerde dashboard in en zetten wij campagnes op.

Stap 4

Wij ontvangen graag feedback of een akkoord, zo communiceren we altijd op jouw manier!

Stap 5

Akkoord? Dan gaan we gaan live! Je kunt de eerste kandidaten in het persoonlijke dashboard zien verschijnen!

Stap 6

Je krijgt de tools om op te volgen met onze automatiseringen, deze stellen wij samen met jou in!

Stap 7

Door communicatie en de juiste data, werven we nog meer kandidaten. Tijd om te optimaliseren!

Hoe onze campagnes eruit zien

Met deze methodes halen wij gekwalificeerde leads binnen op de automatische piloot:

Marketing Recruitment ervaringen van onze klanten

Wij hadden niet al te hoge verwachtingen, vooral nadat het vorige marketingbureau niet de resultaten leverde die we wensten. Desalniettemin zijn we aangenaam verrast door de werkwijze van dit bedrijf. De professionaliteit en de resultaten zijn boven onze verwachtingen uitgestegen. Starspace Marketing denkt echt met je mee en biedt hulp...
Joost konings
Joost Konings
Invorderingsbedrijf
Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze resultaten kon halen.
Stan christ
Stan Christ
Revised Records
Ik was wat sceptisch toen Floor mij belde, zijn enthousiasme heeft me over de streep getrokken. Ik ben daar nog steeds blij mee, we krijgen veel reacties waarbij steeds goede potentiele mensen zitten. Het werkt gewoon heel prettig, de openstaande vacatures zijn allemaal ingevuld.
Rob lauwen
Rob Lauwen
Directeur
Top bedrijf ik heb de hulp van Starspace Digital Marketing in geschakeld voor mijn bedrijf dit ging vooral om klussen met betrekking tot dak werk en binnen no time had ik al geïnteresseerde klanten dat ook klussen zijn geworden ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen !
Mees van bakkum
Mees van Bakkum
Van Bakkum Installaties
De vacature campagne via Starspace was voor ons zeer succesvol. Binnen 1 maand hebben we 2 nieuwe collega's kunnen aannemen. Wat ik in het hele proces zeer waardeerde: er werd goed meegedacht over de strategie, de opzet en de uitvoering van onze vacature. Na de eerste reacties was een aanpassing...
Saskia vos
Saskia Vos
Rutjes Paardenboxen

Onze rekruitment Marketeers

Onze B2C specialisten hebben jarenlange ervaring met het genereren van leads voor bedrijven. Onze specialisten zijn ervan bewust dat wij nooit willekeurige leads afleveren.

Ons team is gespecialiseerd in de customer journey van de klant. Hiermee garanderen we een kwalitatieve lead aan onze klanten

mr. May Leung

Incassojurist

mr. Wesley Boeters

Incassojurist

Bas Toet

Incassospecialist

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

Upload-rafiki@3x. Png

Veel gestelde vragen

Door middel van doelgerichte media campagnes zorgen we voor een constante stroom van nieuwe leads. We bouwen en verfijnen diverse advertentiesets en campagnes, en we blijven ze voortdurend optimaliseren. Dit alles met als doel om de allerbeste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

We spreken over kwalitatieve leads wanneer ze door een volledig gepersonaliseerde funnel zijn gegaan, speciaal afgestemd op jouw bedrijf.

Deze funnel levert relevante gegevens op die betrekking hebben op jouw bedrijf.

Met behulp van ons Starspace Dashboard krijg je nauwkeurig inzicht in waar de interesse van de lead ligt en op welk punt in de funnel de lead zich bevindt.

Dit geeft je helder inzicht in waar de interesse van de lead naar uitgaat. De lead heeft de funnel doorlopen en daardoor relevante informatie verstrekt.

We maken gebruik van Meta’s doelgerichte targetingmechanisme om de beoogde doelgroep van jouw bedrijf te bereiken.

We kunnen de locatie van jouw bedrijf targeten, wat betekent dat de leads zich bevinden in de omgeving van jouw bedrijfslocatie.

Onze specialisten

linkedin

Nieuwe Sollicitanten voor uw bedrijf?

Stan christ
Stan Christ
Revised Records
Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze resultaten kon halen.

Vraag GRATIS advies gesprek aan

Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek!