Sociale media advertenties voor uw bedrijf

Ontdek de kracht van sociale media advertenties voor jouw bedrijf

Er zijn diverse oorzaken waarom het moeilijk is om monteurs aan te trekken. Een van de belangrijkste is het tekort aan gekwalificeerde monteurs in de automotive-industrie. De vraag naar goed opgeleide monteurs is daardoor zeer groot.

Bedrijven in de auto-industrie hebben problemen als een monteur vertrekt en kunnen vaak niet groeien als er geen nieuwe monteurs aangenomen worden. 

Meten is weten: bepaal de ROI van jouw campagne

Veel bedrijven in de auto-industrie houden vast aan oude manieren van werven. Vroeger waren vacaturebanken vaak een goede bron om kandidaten te vinden, maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. De methoden die vroeger werkten, zijn inmiddels achterhaald.

Het is al geluk als er iemand reageert op een vacature op een website als Indeed, en vaak is die persoon dan nog niet eens gekwalificeerd. Veel mensen die op vacaturebanken zoeken naar werk, zijn werkloos om een reden.

Een gekwalificeerde monteur heeft vaak al een baan, dus zoeken via vacaturebanken gaat niet de geschikte kandidaat opleveren.

My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!

Begin vandaag nog met het aantrekken van nieuwe klanten

Monteurs zijn vaak al werkzaam en zoeken daarom niet actief naar vacatures op websites zoals Indeed. Ook op LinkedIn zijn mensen uit de technische sector vaak niet actief. Wat is dan de oplossing?

Om de juiste monteur te vinden, moet je gebruik maken van platformen die door iedereen worden gebruikt. Volgens het CBS besteedt de gemiddelde Nederlander gemiddeld 5,5 uur per dag online. Dit is de kans om de juiste kandidaat te bereiken.

De beste manier om monteurs te vinden in 2023 is door gebruik te maken van de meest gebruikte sociale media platformen in Nederland, zoals Instagram, Facebook en YouTube. Deze platformen zijn de meest effectieve manier om jouw ideale kandidaat te bereiken.

My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!

Sociale media advertenties: betaalbaar en effectief voor jouw bedrijf

Monteurs hebben vaak al een baan, maar dit betekent niet dat ze niet openstaan voor andere mogelijkheden. Volgens cijfers van het CBS zou 55% van de mensen overstappen naar een andere baan als er een aantrekkelijker aanbod komt. Het is dus belangrijk om een aantrekkelijk aanbod te creëren.

Toch kan het lastig zijn voor monteurs om te solliciteren als ze al een baan hebben. Daarom is het belangrijk om het sollicitatieproces zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Bij Starspace Marketing zijn we gespecialiseerd in het bereiken van de juiste monteurs. Door onze ervaring met meer dan 4500 eerdere campagnes, weten we precies hoe we mensen kunnen triggeren om via sociale media te solliciteren.

Wij kunnen helpen om een einde te maken aan jouw personeelstekort. Ben je benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we je kunnen adviseren.

Nieuwe Sollicitanten voor uw bedrijf?

Onze specialisten

linkedin

Vraag GRATIS advies gesprek aan

Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek!

    Renzo boeters
    Renzo Boeters
    Finez
    Wat ons echt verrast heeft, is hoe snel ze ons bedrijf 'Finez' hebben geholpen met het werven van het juiste personeel. We hadden binnen een week na de lancering van de campagnes, perfecte kandidaten gevonden dankzij hun hulp. We zouden zeker aanraden om met Starspace Marketing samen te werken. Vooral...

    Laat je vrijblijvend adviseren