Jeff Hendriks

Super samenwerking en een geslaagde campagne gehad met deze club, top Service van Ilker Tuncer 👍🏻

Tristan Bijlsma

Ontzettend prettig samengewerkt met Starspace Marketing. Leuk enthousiast team vol met ideeën!

Tom Winkel

Fijne samenwerking, heeft ons geholpen bij het vinden van de juiste sollicitant.

Henze Koenderink

Heel prettig contact gehad met Starspace Digital Marketing. Toen ze in het begin aangaven hoeveel sollicitanten ze ons zouden sturen kon ik een lach niet onderdrukken, echter het waren er nog meer dan ze hadden aangegeven. Zeker een aanrader.

Tappewear – Bedrijfskleding

Samen met Ilker hebben we onze marketing strategieën naar een next level gebracht!

Sabine van Onzen-Vlek

Goede communicatie, prima prijs en een goed resultaat!

Rob Lauwen

Ik was wat sceptisch toen Floor mij belde, zijn enthousiasme heeft me over de streep getrokken. Ik ben daar nog steeds blij mee, we krijgen veel reacties waarbij steeds goede potentiele mensen zitten. Het werkt gewoon heel prettig, de openstaande vacatures zijn allemaal ingevuld.

Bob Dekkers

Starspace Marketing heeft ons een geweldige service geleverd. Via hun campagnes hebben ze twee ervaren monteurs aan ons bedrijf in de solar branche geleverd en we konden niet meer tevreden zijn. Een echte aanrader!

Rob van de Wiel

De campagne die wij met BikeSupport hebben gedaan middels Starspace Digital Marketing was super. Erg veel sollicitanten hebben gereageerd op de campagne en inmiddels hebben we 3 monteurs mogen verwelkomen in ons bestaande team. Het heeft ons de boost gegeven die we nodig hadden! Zeker voor herhaling vatbaar.

Rutger Pronk

Fijne club om mee samen te werken en leveren een boven verwachting goed resulteert. Waar wij al maanden lang mensen zochten voor bepaalde functies zonder resultaat, hebben we na de campagne van Starspace 5 nieuwe kandidaten kunnen aannemen. Aanrader dus!