Recruitment marketing

Jouw vacatures wél vervuld met recruitment marketing

Zijn je vacatures nog steeds niet ingevuld? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op recruitment marketing.        

Met onze marketing campagnes bereiken we precies het talent dat jij zoekt, en dat pijlsnel.

Geen zorgen, wij hanteren geen belachelijk dure recruitment fees.

5/5

Beoordeeld 5/5 op Google

Wat is recruitment marketing

Wellicht heb je vacatures geplaatst op diverse vacaturebanken en op je eigen website. Misschien heb je zelfs iets gepost op Facebook, LinkedIn of Indeed maar helaas blijven de reacties uit…

Op dit moment zijn er namelijk meer openstaande vacatures dan werklozen. Gekwalificeerd personeel heeft bijna altijd al een baan. Niet vreemd dat je weinig reacties krijgt van het personeel dat je wél wilt aantrekken…

De kandidaat die jij zoekt vinden wij wél

Door slimme data te combineren met neuropsychologie ontstaat een win-winsituatie. Zo kunnen we gericht targeten, geschikte kandidaten aansporen om te solliciteren, en het juiste personeel werven.

Met onze methode werven we personeel via Instagram en Facebook. Omdat wij de meest populaire platformen gebruiken, komen wij in beeld bij het personeel dat je zoekt, zowel werkzaam als werkloos. Op sociale media verleiden we zelfs werkzaam personeel om uiteindelijk definitief voor jou te kiezen. 

Want laten we eerlijk zijn, geschikt personeel heeft 9 van de 10 keer al een baan.

My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!

Personeel werven via sociale media

Samen met jou bepalen wij de ingrediënten voor de wervingscampagne. Werving via Facebook? Werving via Instagram? 

Hoe duidelijker jij ons vertelt wat je zoekt, hoe beter wij onze data kunnen inzetten. Wij kijken per campagne terug  naar duizenden eerdere campagnes, zodat we nooit vanaf 0 hoeven te beginnen.

Omdat wij continu testen en inmiddels meer dan 10.000 tests verder zijn, is één ding duidelijk: onze marketingaanpak werkt.

Lees hier de referenties

Voordelen van Starspace Recruitment Marketing

Recruitment marketing methodes

Direct aan de slag met onze recruitment oplossing

Hoe verloopt recruitment marketing?

Stap 1

Maak kennis en ontdek jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt tijdens een (gratis) adviesgesprek.

Stap 2

Wij analyseren onze dataset en prepareren jouw campagne voor het beste resultaat!

Stap 3

We gaan aan de slag met de marketingcampagne, sollicitatieprocedure en software-integratie. We ontwikkelen advertenties die aansluiten bij jouw bedrijf.

Stap 4

Akkoord? Dan gaan we live! We hechten waarde aan feedback, vooral jouw feedback. Op die manier communiceren we altijd op een manier die bij jou past.

Stap 5

Ontvangen! Jouw inbox wordt gevuld met geschikte sollicitanten!

Stap 6

Nu is het tijd om personeel aan te nemen! Uit een uitgebreide selectie van geschikte kandidaten kun je een weloverwogen keuze maken. Zonder dure recruitment fee.

Recruitment marketing ervaringen van onze klanten

Super samenwerking en een geslaagde campagne gehad met deze club, top Service van Ilker Tuncer 👍🏻
Jeff hendriks
Jeff Hendriks
Autotaalglas
Fijne club om mee samen te werken en leveren een boven verwachting goed resulteert. Waar wij al maanden lang mensen zochten voor bepaalde functies zonder resultaat, hebben we na de campagne van Starspace 5 nieuwe kandidaten kunnen aannemen. Aanrader dus!
Rutger pronk
Rutger Pronk
Fietsvoordeelshop
Fijne samenwerking, heeft ons geholpen bij het vinden van de juiste sollicitant.
Tom winkel
Tom Winkel
Schadenet Winkel
Ik was wat sceptisch toen Floor mij belde, zijn enthousiasme heeft me over de streep getrokken. Ik ben daar nog steeds blij mee, we krijgen veel reacties waarbij steeds goede potentiele mensen zitten. Het werkt gewoon heel prettig, de openstaande vacatures zijn allemaal ingevuld.
Rob lauwen
Rob Lauwen
Seable&Co
De vacature campagne via Starspace was voor ons zeer succesvol. Binnen 1 maand hebben we 2 nieuwe collega's kunnen aannemen. Wat ik in het hele proces zeer waardeerde: er werd goed meegedacht over de strategie, de opzet en de uitvoering van onze vacature. Na de eerste reacties was een aanpassing...
Saskia vos
Saskia Vos
Rutjes Paardenboxen
Fijne club om mee samen te werken en leveren een boven verwachting goed resulteert. Waar wij al maanden lang mensen zochten voor bepaalde functies zonder resultaat, hebben we na de campagne van Starspace 5 nieuwe kandidaten kunnen aannemen. Aanrader dus!
Rutger pronk
Rutger Pronk
Fietsvoordeelshop
Wat ons echt verrast heeft, is hoe snel ze ons bedrijf 'Finez' hebben geholpen met het werven van het juiste personeel. We hadden binnen een week na de lancering van de campagnes, perfecte kandidaten gevonden dankzij hun hulp. We zouden zeker aanraden om met Starspace Marketing samen te werken. Vooral...
Renzo boeters
Renzo Boeters
Finez
Het team is professioneel, vriendelijk en zeer deskundig. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun vacatures te vervullen.
Remco lunshof
Remco Lunshof
Vibrix
Klasse werk! Dankzij Starspace Marketing kon ik de juiste werknemers vinden die ik in mijn bedrijf nodig had in een korte tijd
Floyd bouland
Floyd Bouland
Bouland Daktechniek
Top bedrijf ik heb de hulp van Starspace Digital Marketing in geschakeld voor mijn bedrijf dit ging vooral om klussen met betrekking tot dak werk en binnen no time had ik al geïnteresseerde klanten dat ook klussen zijn geworden ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen !
Mees van bakkum
Mees van Bakkum
Van Bakkum Installaties
Samen met Ilker hebben we onze marketing strategieën naar een next level gebracht!
Tappewear – bedrijfskleding
Tappewear – Bedrijfskleding
Bedrijfsleider

Onze specialisten

Onze marketingspecialisten hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van recruitment, software en marketing. We zijn experts in recruitmentmarketing.

Je krijgt een persoonlijke recruitmentmarketeer die al je vragen beantwoordt en altijd bereikbaar is!

Floor Overdevest

Marketing specialist

Jill
Van Kester

Marketing adviseur

Ilker Tuncer

Marketing Specialist

Neem contact op

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Upload-rafiki@3x. Png

  Veelgestelde vragen over recruitment marketing

  We merkte dat er nog niet iets was om sollicitanten op een effectieve manier te behandelen. Zodat degene die de kanditen moet aannemen, alleen de kanditen hoeft te spreken.

  We hebben onze eigen software ontwikkeld om sollicitanten efficiënt te verwerken. Deze software zorgt ervoor dat je alleen de geschikte kandidaten hoeft te spreken.

  We zullen de specifieke vereisten die jij als werkgever hebt, vaststellen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kandidaten deze lijsten op een gebruiksvriendelijke manier kunnen invullen.

  Op deze manier willen we het voor sollicitanten zo gemakkelijk mogelijk maken om hun gegevens in te vullen, terwijl we wel alle vragen beantwoorden die jij als werkgever nodig hebt. Op deze manier laten wij zelfs werkend personeel solliciteren.

  Wij weten waar, wanneer én waarom mensen wél of niet solliciteren.

  Op dit moment zijn er meer openstaande vacatures dan werklozen. Onze aanpak richt zich niet alleen op werklozen, maar ook op werkende mensen.

  Volgens gegevens van het CBS zou 55% van de mensen overstappen naar een andere baan. Gekwalificeerd en getalenteerd personeel heeft vaak al een baan, dat is de realiteit. Dit betekent echter niet dat ze niet geïnteresseerd zijn in een baan bij jou. Het betekent wél dat de manier van solliciteren anders moet zijn.

  Wij weten waar, wanneer én waarom mensen wél of niet solliciteren. Dankzij deze kennis helpen wij bedrijven met hun personeelsproblemen en verdere groei realiseren.

  Vacaturebanken zijn vaak populair bij werkgevers om vacatures te plaatsen en sollicitanten te vinden. Helaas zijn ze niet altijd effectief in het vinden van de juiste kandidaten.

  Een reden hiervoor is dat veel mensen al werk hebben en niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Daarom zijn veel sollicitanten die via vacaturebanken reageren vaak niet echt geïnteresseerd of niet gekwalificeerd.

  Daarnaast zijn vacaturebanken vaak overvol met vacatures, waardoor het lastig is om de juiste vacature en de juiste kandidaten te vinden. Ze zijn meestal niet specifiek gericht op een bepaalde doelgroep of branche, waardoor het moeilijk is om de juiste kandidaten te bereiken.

  Onze aanpak is op maat gemaakt, wat resulteert in verschillende tarieven. We bieden diverse pakketten aan, zowel voor HR-afdelingen als voor MKB’ers zonder HR-afdeling. Daarnaast spelen het aantal vacatures en de duur van de campagne ook een rol. Wat zeker is, is dat we geen recruitment fee hanteren. Hierdoor zijn we 3 tot 5 keer goedkoper dan andere recruitmentoplossingen.

  Bovendien loop je geen risico als je iemand aanneemt die na een week al vertrekt, en hoef je geen extra kosten te betalen wanneer je meerdere personen aanneemt.

  Benieuwd naar de tarieven voor jouw situatie? Laat je vrijblijvend informeren.

  Rutger pronk
  Rutger Pronk
  Fietsvoordeelshop
  Fijne club om mee samen te werken en leveren een boven verwachting goed resulteert. Waar wij al maanden lang mensen zochten voor bepaalde functies zonder resultaat, hebben we na de campagne van Starspace 5 nieuwe kandidaten kunnen aannemen. Aanrader dus!
  Jeff hendriks
  Jeff Hendriks
  Autotaalglas
  Super samenwerking en een geslaagde campagne gehad met deze club, top Service van Ilker Tuncer 👍🏻

  Onze specialisten

  • Floor overdevest starspace - starspace marketing
   Floor OverdevestMarketing specialist
  • Ilker tuncer starspace - starspace marketing
   Ilker TuncerMarketing specialist
  • Jill van kester starspace - starspace marketing
   Jill van KesterRecruitment marketeer
  • Igor wijnands starspace - starspace marketing
   Igor WijnandsGrafisch designer
  • Laurens lemmens starspace - starspace marketing
   Laurens LemmensMarketing specialist
  linkedin

  Nieuwe Sollicitanten voor uw bedrijf?

  Floyd bouland
  Floyd Bouland
  Bouland Daktechniek
  Klasse werk! Dankzij Starspace Marketing kon ik de juiste werknemers vinden die ik in mijn bedrijf nodig had in een korte tijd
  Tom winkel
  Tom Winkel
  Schadenet Winkel
  Fijne samenwerking, heeft ons geholpen bij het vinden van de juiste sollicitant.

  Vraag GRATIS advies gesprek aan

  Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek!

   Rob van de wiel
   Rob van de Wiel
   BikeSupport
   De campagne die wij met BikeSupport hebben gedaan middels Starspace Digital Marketing was super. Erg veel sollicitanten hebben gereageerd op de campagne en inmiddels hebben we 3 monteurs mogen verwelkomen in ons bestaande team. Het heeft ons de boost gegeven die we nodig hadden! Zeker voor herhaling vatbaar.

   Laat je vrijblijvend adviseren