The right space

Recruitment in Lelystad

  Ook opzoek naar personeel?

  • Branche gericht aanpak
  • 0.- recruitment Fee
  • Eenvoudige en heldere informatie
  Hoeveel openstaande vacatures zijn er momenteel binnen jouw bedrijf?
  Welke vacature(s) heeft de hoogste prioriteit?

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Google marketing platform starspace marketing 1 1024x332 2 - starspace marketing
  Meta business partner starspace marketing 1024x332 1 - starspace marketing
  0

  Sollicitanten hebben op onze campagnes gereageerd in Lelystad

  0

  Vacatures gevuld via marketing campagnes

  0

  Euro’s bespaard aan recruitment fee’s

  0

  Procent van sollicitanten zijn passief op zoek naar een nieuwe baan

  Download a free starter kit

  Werving en selectie Lelystad

  Lelystad, een stad die volop in ontwikkeling is. Bij Starspace begrijpen we de uitdagingen waar bedrijven voor staan bij het vinden van het juiste personeel om te gedijen in deze groeiende omgeving. Bent u klaar om uw team te versterken en uw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen?

  In Lelystad is er een groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel. Met meer dan 4.000 openstaande vacatures alleen al op Indeed en een indrukwekkend aantal van 40.000 arbeidsplaatsen, is er een overvloed aan kansen beschikbaar. Echter, te midden van deze mogelijkheden, staat u voor de uitdaging om op te vallen en het juiste talent aan te trekken dat uw bedrijf nodig heeft. Hoe kunt u zich onderscheiden in deze competitieve omgeving? Hoe kunt u ervoor zorgen dat u het juiste personeel vindt dat past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen? En hoe kan Starspace Marketing u hierbij ondersteunen?

  Marketing stage den haag
  Recruitment marketing product box 1 - starspace marketing

  Waarom juist nu personeel werven via marketing in Lelystad:

  Alleen in Lelystad zijn er al meer dan 10 recruitmentbureaus actief, wat aantoont hoe groot de concurrentie is op dit gebied. Wij bieden een alternatieve en effectieve benadering, waardoor je minder concurrentie ervaart.

  In Lelystad zijn er op Indeed momenteel meer dan 4000 vacatures beschikbaar. Echter, veel geschikte kandidaten hebben al een baan en zoeken zelfs niet actief naar nieuwe mogelijkheden op platforms zoals Indeed. Door slimme marketingstrategieën kunnen we deze latent zoekende kandidaten toch bereiken en ze enthousiast maken voor jouw vacatures.

  40% onderbenutte deeltijders in heel Flevoland. Dit zijn werkenden, die meer uren kunnen en willen werken. Ontdek hoe onze recruitment marketing strategieën niet alleen actief werkzoekenden bereiken, maar ook de kansen benutten die onderbenutte deeltijders bieden voor jouw bedrijfsgroei.

  Geen recruiter nodig

  Werven zonder dure recruiter

  Zijn je vacatures nog steeds niet ingevuld? Blijf niet wachten en schakel over op recruitment marketing. Pijlsnel, dat zijn onze marketing campagnes. Geen zorgen, wij hanteren geen belachelijk dure recruitment fees.

  “Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

  Download a free starter kit

  Recruitment Marketing

  Al 25+ bedrijven in Lelystad kozen voor Recruitment Marketing.

  Originele manier personeel werven in Lelystad

  In de wereld van personeelswerving verandert alles snel, en sociale media speelt hierin een grote rol. Traditionele manieren, zoals het werven via recruiters en uitzendbureaus, hebben vaak hun beperkingen. Recruiters vragen vaak om een hoge fee, sturen te weinig kandidaten en spammen dezelfde leads ook naar andere bedrijven waardoor er geen exclusiviteit is. Maar liefst 1750 mensen zijn op zoek naar een baan in alleen Lelystad. In Lelystad zijn er op Indeed momenteel 4000 vacatures beschikbaar.

  Bij ons maken we gebruik van recruitment marketing, dit stelt ons in staat om een veel groter publiek te bereiken en direct contact te leggen met allerlei potentiële kandidaten in Lelystad. Wij werven “plug and play” kandidaten, wat betekent dat er weinig tot geen opleidingstraject nodig is. De geschikte kandidaten kunnen direct starten, waardoor jouw bedrijf snel kan profiteren van hun vaardigheden en ervaring.

  Creatief personeel werven in Lelystad:

  Het gebrek aan weinig inkomende sollicitanten vormt een ernstige belemmering voor de groei van bedrijven in Lelystad. Goede kandidaten zijn vaak al werkzaam en zoeken niet op vacaturebanken naar een baan.

  Met meer dan 40 succesvolle campagnes en 1294 geworven sollicitanten in Lelystad hebben we een diepgaand begrip ontwikkeld. Door het combineren van psychologie en marketing weten we precies hoe we geschikte kandidaten kunnen laten solliciteren voor jouw specifieke vacature.

  Benieuwd hoe we dit doen, zonder dure recruitment fee? Neem contact op, en laat je vrijblijvend adviseren over jouw specifieke vacature door één van onze specialisten die jou graag verder helpt.

  Lelystad in cijfers

  Lelystad laat een opmerkelijke groei zien, met een toename van 1,7% in de werkgelegenheid van 2023 tot 2024. Benieuwd hoe Lelystad er nu voor staat?

  1750

  mensen zijn werkzoekende en kunnen direct beginnen

  4000

  openstaande vacatures in Lelystad alleen op Indeed

  83,033

  inwoners in Lelystad

  40,375

  banen in Lelystad

  What our clients say

  Fijne club om mee samen te werken en leveren een boven verwachting goed resulteert. Waar wij al maanden lang mensen zochten voor bepaalde functies zonder resultaat, hebben we na de campagne van Starspace 5 nieuwe kandidaten kunnen aannemen. Aanrader dus!
  Rutger pronk
  Rutger Pronk
  Fietsvoordeelshop
  Fijne samenwerking, heeft ons geholpen bij het vinden van de juiste sollicitant.
  Tom winkel
  Tom Winkel
  Schadenet Winkel
  Ik was wat sceptisch toen Floor mij belde, zijn enthousiasme heeft me over de streep getrokken. Ik ben daar nog steeds blij mee, we krijgen veel reacties waarbij steeds goede potentiele mensen zitten. Het werkt gewoon heel prettig, de openstaande...
  Rob lauwen
  Rob Lauwen
  Seable&Co
  Heel prettig contact gehad met Starspace Digital Marketing. Toen ze in het begin aangaven hoeveel sollicitanten ze ons zouden sturen kon ik een lach niet onderdrukken, echter het waren er nog meer dan ze hadden aangegeven. Zeker een aanrader.
  Henze koenderink
  Henze Koenderink
  Bubbels&Jets
  Starspace Marketing heeft ons een geweldige service geleverd. Via hun campagnes hebben ze twee ervaren monteurs aan ons bedrijf in de solar branche geleverd en we konden niet meer tevreden zijn. Een echte aanrader!
  Bob dekkers
  Bob Dekkers
  Helix Solar
  De campagne die wij met BikeSupport hebben gedaan middels Starspace Digital Marketing was super. Erg veel sollicitanten hebben gereageerd op de campagne en inmiddels hebben we 3 monteurs mogen verwelkomen in ons bestaande team. Het heeft ons de boost gegeven...
  Rob van de wiel
  Rob van de Wiel
  BikeSupport
  De vacature campagne via Starspace was voor ons zeer succesvol. Binnen 1 maand hebben we 2 nieuwe collega's kunnen aannemen. Wat ik in het hele proces zeer waardeerde: er werd goed meegedacht over de strategie, de opzet en de uitvoering...
  Saskia vos
  Saskia Vos
  Rutjes Paardenboxen
  Goede communicatie, prima prijs en een goed resultaat!
  Sabine van onzen-vlek
  Sabine van Onzen-Vlek
  Leen Menken
  Samen met Ilker hebben we onze marketing strategieën naar een next level gebracht!
  Tappewear – bedrijfskleding
  Tappewear – Bedrijfskleding
  Bedrijfsleider
  Top bedrijf ik heb de hulp van Starspace Digital Marketing in geschakeld voor mijn bedrijf dit ging vooral om klussen met betrekking tot dak werk en binnen no time had ik al geïnteresseerde klanten dat ook klussen zijn geworden ik...
  Mees van bakkum
  Mees van Bakkum
  Van Bakkum Installaties
  Klasse werk! Dankzij Starspace Marketing kon ik de juiste werknemers vinden die ik in mijn bedrijf nodig had in een korte tijd
  Floyd bouland
  Floyd Bouland
  Bouland Daktechniek
  Het team is professioneel, vriendelijk en zeer deskundig. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun vacatures te vervullen.
  Remco lunshof
  Remco Lunshof
  Vibrix
  Wat ons echt verrast heeft, is hoe snel ze ons bedrijf 'Finez' hebben geholpen met het werven van het juiste personeel. We hadden binnen een week na de lancering van de campagnes, perfecte kandidaten gevonden dankzij hun hulp. We zouden...
  Renzo boeters
  Renzo Boeters
  Finez
  Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze...
  Stan christ
  Stan Christ
  Revised Records
  My project 1 1 - starspace marketing

  Laat je vrijblijvend adviseren!

  Laat je adviseren

  Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Upload-rafiki@3x. Png