Starspace digital marketing

Music Marketing

Het is lastig te slagen in de muziek industrie. Elke dag zien we nieuwe muzieklabels en artiesten opduiken. Daarom is het van groot belang om je muziek goed te presenteren. Gelukkig staan wij klaar met gespecialiseerde marketingdiensten voor onze partners in de muziekindustrie, met verbluffende resultaten als resultaat.

Music marketing

De muziek industrie is niet voor iedereen!

Door het extreem hoge aanbod van muziek in de muziekindustrie, is het lastig voor een artiest om streams te realiseren. Jouw muziek kan geweldig klinken, echter zal niemand dit horen als je het niet goed in de markt zet. Je kunt uren in de studio bezig zijn geweest, alleen maar om erachter te komen dat het bereiken van mensen minstens net zo belangrijk is als het maken van de muziek.

Velen artiesten maken de fout door ervan uit te gaan dat hun muziek zichzelf verkoopt, dit is echter niet het geval. Door het hoge aanbod van muziek is het essentieel om uw muziek naar het grote publiek te brengen.

Belangrijkste factoren in de muziek industrie

Streamingcijfers, social media en naamsbekendheid. Deze factoren spelen een enorm grote rol in de huidige muziekindustrie. Alle drie de vliegen zijn in één klap aan te pakken. Wij zetten al jarenlang marketingcampagnes met verbluffende resultaten neer voor onze partners in de muziekindustrie.

Wij hebben de ultieme formule om uw muziek aan de mensen te laten horen die het willen horen. Wij kunnen dankzij onze formule, miljoenen streams realiseren en tegelijkertijd de naamsbekendheid en het social media profiel van artiesten een boost geven.

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

Upload-rafiki@3x. Png

Hoe kan je toch doorbreken in de muziek industrie?

Wij stellen onze strategie op aan de hand van uw situatie. Een individuele artiest heeft bijvoorbeeld een andere aanpak dan een muzieklabel. Wij kijken ook naar het muziekgenre van de desbetreffende casus. Alle factoren nemen wij tot ons om een strategie te realiseren die het meeste resultaat oplevert.

Geografische factoren spelen een grote rol in het bepalen van de strategie. Elk land heeft een andere RPS (revenue per stream). Wij kijken naar de gewenste effecten en baseren onze marketingstrategie hierop.

Voordelen van werken met Starspace Marketing

Direct aan de slag met werving methodes?

Hoe onze trajecten voor onze clienten te werk gaan:

Stap 1

Wij maken kennis met jou en jouw bedrijf in de vorm van een kennismakingsgesprek.

Stap 2

Wij maken een voorstel in de vorm van een plan van aanpak, en bespreken deze in een Demo Call.

Stap 3

Na de overeenkomst, richting wij jouw gepersonaliseerde dashboard in en zetten wij campagnes op.

Stap 4

Wij ontvangen graag feedback of een akkoord, zo communiceren we altijd op jouw manier!

Stap 5

Akkoord? Dan gaan we gaan live! Je kunt de eerste kandidaten in het persoonlijke dashboard zien verschijnen!

Stap 6

Je krijgt de tools om op te volgen met onze automatiseringen, deze stellen wij samen met jou in!

Stap 7

Door communicatie en de juiste data, werven we nog meer kandidaten. Tijd om te optimaliseren.

Hoe onze campagnes eruit zien

Met deze methodes halen wij gekwalificeerde leads binnen op de automatische piloot:

Marketing Recruitment ervaringen van onze klanten

Wij hadden niet al te hoge verwachtingen, vooral nadat het vorige marketingbureau niet de resultaten leverde die we wensten. Desalniettemin zijn we aangenaam verrast door de werkwijze van dit bedrijf. De professionaliteit en de resultaten zijn boven onze verwachtingen uitgestegen. Starspace Marketing denkt echt met je mee en biedt hulp...
Joost konings
Joost Konings
Invorderingsbedrijf
Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze resultaten kon halen.
Stan christ
Stan Christ
Revised Records

Onze rekruitment Marketeers

Onze B2C specialisten hebben jarenlange ervaring met het genereren van leads voor bedrijven. Onze specialisten zijn ervan bewust dat wij nooit willekeurige leads afleveren.

Ons team is gespecialiseerd in de customer journey van de klant. Hiermee garanderen we een kwalitatieve lead aan onze klanten

mr. May Leung

Incassojurist

mr. Wesley Boeters

Incassojurist

Bas Toet

Incassospecialist

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

Upload-rafiki@3x. Png

Veel gestelde vragen

Door middel van doelgerichte media campagnes zorgen we voor een constante stroom van nieuwe leads. We bouwen en verfijnen diverse advertentiesets en campagnes, en we blijven ze voortdurend optimaliseren. Dit alles met als doel om de allerbeste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

We spreken over kwalitatieve leads wanneer ze door een volledig gepersonaliseerde funnel zijn gegaan, speciaal afgestemd op jouw bedrijf.

Deze funnel levert relevante gegevens op die betrekking hebben op jouw bedrijf.

Met behulp van ons Starspace Dashboard krijg je nauwkeurig inzicht in waar de interesse van de lead ligt en op welk punt in de funnel de lead zich bevindt.

Dit geeft je helder inzicht in waar de interesse van de lead naar uitgaat. De lead heeft de funnel doorlopen en daardoor relevante informatie verstrekt.

We maken gebruik van Meta’s doelgerichte targetingmechanisme om de beoogde doelgroep van jouw bedrijf te bereiken.

We kunnen de locatie van jouw bedrijf targeten, wat betekent dat de leads zich bevinden in de omgeving van jouw bedrijfslocatie.

Directe streams krijgen?

Onze specialisten

linkedin

Vraag GRATIS advies gesprek aan

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend advies gesprekl

Stan christ
Stan Christ
Revised Records
Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze resultaten kon halen.