Klantcase / recruitment marketing

Helix Solar

Vacature(s):  Elektromonteur, Installatie monteur

5/5

Beoordeeld 5/5 op Google

Helix solar logo
Zonnepanelen monteurs
Star - starspace marketing

Resultaten

2

Aantal Campagnes

69

Aantal Sollicitanten

2

Plaatsingen
Zonnepanelen monteur
Zonnepanelen review recruitment starspace marketing

Opdracht en Opdrachtgever

Zonne-energie is een groeiende sector in Nederland, en de vraag naar hooggekwalificeerde installateurs en elektromonteurs is enorm. Helix Solar, een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse zonne-energiemarkt, had dringend behoefte aan de aanwerving van zowel installatiemonteurs als elektromonteurs.

De rol van installatiemonteur vereiste expertise in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, terwijl de elektromonteur bekwaam moest zijn in de elektrische aspecten van zonne-energiesystemen. Onze opdracht was om gekwalificeerde kandidaten te vinden voor beide functies. Gelukkig hadden we een sterke staat van dienst in het aantrekken van technici met gespecialiseerde vaardigheden, en we waren vastbesloten om aan de behoeften van Helix Solar te voldoen.

Het resultaat en vervolg

Binnen een maand lanceerden we twee succesvolle wervingscampagnes, één voor installatiemonteurs en één voor elektromonteurs. Het resultaat was verbluffend: we hebben in totaal 66 kandidaten kunnen aantrekken. Dit was een opmerkelijke prestatie, gezien de specifieke aard van de vereiste vaardigheden.

Uiteindelijk kon Helix Solar een nieuwe installatiemonteur en  elektromonteur verwelkomen, met nog meer kandidaten in gesprek. Deze resultaten hebben niet alleen aan de verwachtingen voldaan, maar ook laten zien dat de wervingscampagnes van Starspace Marketing uiterst effectief zijn. We zijn trots op dit succes en kijken ernaar uit om onze samenwerking met Helix Solar voort te zetten om hun team verder te versterken.

My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!