Klantcase / recruitment marketing

Fietsvoordeelshop

Vacature(s):  Mobiele fietsmonteur, magazijn fietsmonteur

5/5

Beoordeeld 5/5 op Google

Fietsvoordeelshop wervingcampagne
Fietsmonteurs werven
Star - starspace marketing

Resultaten

2

Aantal Campagnes

156

Aantal Sollicitanten

5

Plaatsingen
Fietsenmakers werven - starspace marketing
Fietsmonteurs werven fietsvoordeelshop

Opdracht en Opdrachtgever

Fietsen is een nationale passie in Nederland, en de behoefte aan fietsen is enorm. Om deze fietsen in topconditie te houden, zijn bekwame fietsmonteurs essentieel. Fietsvoordeelshop, de voornaamste speler op de Nederlandse markt, was op zoek naar zowel magazijn- als mobiele fietsmonteurs.

De rol van mobiele fietsmonteur was bijzonder uitdagend, waarbij de monteur zelfstandig door heel Nederland reed om fietsen te onderhouden. Ervaring met elektrische fietsen was een pré. We kregen de opdracht om deze specifieke monteurs te werven. Gelukkig hadden we al ruime ervaring in het aantrekken van monteurs met specifieke eisen en ervaringen, we waren vastberaden om te slagen.

Het resultaat en vervolg

Binnen slechts één maand lanceerden we twee effectieve wervingscampagnes, één voor mobiele fietsmonteurs en één voor magazijn fietsmonteurs. Het resultaat was verbluffend: we wisten in totaal 156 fietsmonteurs aan te trekken. “It’s raining men,” zoals Rob van Fietsvoordeelshop het uitdrukte. Dit was een opvallende prestatie, aangezien deze functies bijzonder specifiek waren en een grondige kennis vereisten.

Uiteindelijk kon Fietsvoordeelshop maar liefst vijf nieuwe fietsmonteurs verwelkomen, terwijl nog een aantal kandidaten in gesprek waren. Deze resultaten hebben niet alleen de verwachtingen overtroffen, maar hebben ook aangetoond dat de wervingscampagnes van Starspace Marketing uitermate effectief waren. We zijn trots op dit succes en blijven samenwerken met Fietsvoordeelshop om hun personeelsbestand verder te versterken.

My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!