Meet the team

Jill van Kester

Met genoegen stel ik me voor: Ik ben Jill, een gedreven professional met een achtergrond in communicatie en marketing. Binnen onze organisatie ben ik de centrale schakel die gedreven wordt door een diepe passie voor marketing. Mijn onstilbare nieuwsgierigheid drijft me voortdurend om te groeien en te leren. Bij ons staat elke klant op een voetstuk, en ik span me maximaal in om hun behoeften te vervullen.

Indien je interesse hebt in hoe ik mijn expertise in communicatie combineer met mijn vurige passie voor marketing om onze klanten te ondersteunen, sta ik klaar om mijn kennis en inzichten te delen. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om te kunnen helpen en te inspireren!

Floor overdevest
Jill van kester ssm
Star - starspace marketing

Resultaten

542

Campagnes gelanceerd

189

Bedrijven geholpen

4

Jaar marketing ervaring