Meet the team

Ilker Tuncer

Graag stel ik mezelf voor: Ik ben Ilker, een enthousiast persoon met ervaring in de installatietechniek en een grote passie voor marketing. Momenteel richt ik me op het adviseren en ondersteunen van talloze bedrijven bij het vinden van gekwalificeerd personeel door middel van advies en doelgerichte marketingstrategieën.

Ik ben ervan overtuigd dat marketing een krachtig middel is om ondernemers te helpen bij het oplossen van problemen. In deze tijd is alles online en dat geldt ook voor de kansen die zich voordoen. Als jij geïnteresseerd bent in hoe ik mijn ervaring in de installatietechniek combineer met mijn liefde voor marketing om bedrijven te ondersteunen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta klaar om te helpen en mijn inzichten te delen!

Floor overdevest
Ilker tuncer ssm
Star - starspace marketing

Resultaten

824

Campagnes gelanceerd

89

Bedrijven geholpen

3

Jaar marketing ervaring
Rutjes paardenbox recruitment marketing case
Rutjes paardenbox recruitment marketing case

Opdracht en Opdrachtgever

Rutjes Paardenboxen en Omheiningen is inmiddels al 15 jaar een gerenommeerde leverancier van paardenstallen en omheiningen. Saskia Vos, de bedrijfsleider, was op zoek naar geschikte monteurs.

Na maandenlang geen reactie te hebben ontvangen op de vacature, besloot ze de samenwerking aan te gaan met Starspace Marketing

Het resultaat en vervolg

Na de eerste 2 dagen hadden we al 8 monteurs geworven via de Recruitment Marketing campagne. Uiteindelijk zijn er in de eerste maand 2 monteurs aangenomen. 

Daarna hebben we de vacature voor planner opgepakt en binnen 16 dagen weten te vervullen. Hierdoor konden we ons richten op het invullen van de functie van accountmanager. Op dit moment hebben we al 135 reacties ontvangen voor deze vacature en lijken er 2 geschikte kandidaten te zijn voor plaatsing.