Meet the team

Floor Overdevest

Graag stel ik mezelf kort voor: Floor, aangenaam. Binnen Starspace Marketing vervul ik rollen die zich uitstrekken van processturing tot strategische aanpak van diverse uitdagingen. 

Mijn verantwoordelijkheden omvatten een breed spectrum aan taken, met een nadruk op nauwe samenwerking met onze gewaardeerde klanten om op maat gemaakte oplossingen te realiseren. Dit vergt een aanzienlijke toewijding en expertise.

Bij Starspace Marketing staat het voldoen aan de behoeften van onze partners centraal. Voel je vrij om me een bericht te sturen!

Floor overdevest
Floor overdevest ssm
Star - starspace marketing

Resultaten

1279

Campagnes gelanceerd

391

Bedrijven geholpen

8

Jaar marketing ervaring
Rutjes paardenbox recruitment marketing case
Rutjes paardenbox recruitment marketing case

Achtergrond

Graag stel ik mezelf kort voor: Floor, aangenaam. Binnen Starspace Marketing vervul ik een sleutelrol die zich uitstrekt van processturing tot strategische aanpak van diverse uitdagingen. Mijn verantwoordelijkheden omvatten een breed spectrum aan taken, met een nadruk op nauwe samenwerking met onze gewaardeerde klanten om op maat gemaakte oplossingen te realiseren. Dit vergt een aanzienlijke toewijding en expertise.

 

Bij Starspace Marketing staat het voldoen aan de behoeften van onze partners centraal. We zijn toegewijd om ondernemers te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels. Benieuwd hoe wij jouw specifieke uitdagingen kunnen aanpakken met onze marketingexpertise? Voel je vrij om me een bericht te sturen via LinkedIn of een e-mail te sturen. Ik sta klaar om te helpen!

Het resultaat en vervolg

Na de eerste 2 dagen hadden we al 8 monteurs geworven via de Recruitment Marketing campagne. Uiteindelijk zijn er in de eerste maand 2 monteurs aangenomen. 

Daarna hebben we de vacature voor planner opgepakt en binnen 16 dagen weten te vervullen. Hierdoor konden we ons richten op het invullen van de functie van accountmanager. Op dit moment hebben we al 135 reacties ontvangen voor deze vacature en lijken er 2 geschikte kandidaten te zijn voor plaatsing.