Starspace marketing

Marketing cases

Laat je inspireren door de samenwerkingen die wij reeds hebben gehad met onze partners. Wij kijken terug op succesvolle projecten waarbij wij een directe bijdrage hebben geleverd aan de groei van diverse bedrijven. Immers, een tevreden klant is de beste vorm van reclame.

Case studies 1 - starspace marketing
Fietsvoordeelshop
Recruitment Marketing
Fietsvoordeelshop
Fietsen is een nationale passie in Nederland, en de behoefte aan fietsen is enorm. Om deze fietsen in topconditie te houden, zijn bekwame fietsmonteurs essentieel
Seable&co
Recruitment Marketing
Seable&Co
Seable&Co, een bedrijf gespecialiseerd in het uitrusten van superjachten, premium woonhuizen en accommodaties.
Combisteel
Recruitment Marketing
Combisteel
Combisteel is een internationale groothandel in horeca en retail apparatuur en non-food artikelen. Het bedrijf was op zoek naar een commercieel medewerker met Turkse roots en affiniteit met international business.
Helix solar
Recruitment Marketing
Helix Solar
Installateurs spelen een cruciale rol in de transitie naar duurzame energie. Deze vakmensen zijn getraind om zonnepanelen systemen te installeren.
Rutjes paardenboxen
Recruitment Marketing
Rutjes Paardenboxen
Monteurs zijn momenteel zeer gewild, waardoor traditionele wervingsmethoden weinig effect zullen hebben. Gelukkig weten wij hoe we zelfs in deze tijd geschikte monteurs kunnen werven.
Bouland daktechniek
Recruitment Marketing
Bouland Daktechniek
Floyd Bouland van Bouland Daktechniek was dringend op zoek naar een betrouwbare dakdekker. Na een week van werven met behulp van de recruitment marketingmethode, was de dakdekker gevonden en aangenomen.
Van bakkum installaties
Recruitment Marketing
Van Bakkum Installaties
Alle installatiebedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar monteurs. Vanwege deze gedeelde behoefte is een andere wervingsaanpak absoluut noodzakelijk.
Ams invest
Recruitment Marketing
AMS Invest
De vastgoedmarkt staat in vuur en vlam, zie de juiste kandidaten maar eens te vinden. Gelukkig hebben we de oplossing!
Finez grooming
Recruitment Marketing
Finez Grooming
Thijs en Renzo zijn de trotse oprichters van Finez, een snelgroeiend cosmetica bedrijf. Ze hadden dringend personeel nodig.
Vibrix
Recruitment Marketing
Vibrix
Hoe kun je voldoen aan een sterk toegenomen vraag naar je product? Met het juiste personeel!
Nature’s blend
Recruitment Marketing
Nature’s Blend
Nature's Blends: Een innovatief webshop groeide als een raket! Met succes werfde wij 2 ervaren logistieke medewerkers om deze groeiende vraag bij te benen.
Storm music group
Recruitment Marketing
Storm Music Group
In diverse sectoren kampt men met personeelstekorten, en dit geldt ook voor de muziekwereld. Gekwalificeerd personeel heeft vaak al een baan, waardoor een alternatieve aanpak vereist is.
The muscle chef
Recruitment Marketing
The Muscle Chef
Vanwege de aanzienlijke groei die The Muscle Chef doormaakte, was het bedrijf op zoek naar een monteur. Met behulp van onze recruitmentmarketingmethode hebben we 2 monteurs kunnen aantrekken.
Brainwire
Recruitment Marketing
Brainwire
Brainwire is gespecialiseerd in AI-automatisering, het maken van geavanceerde chatbots en het toepassen van AI-oplossingen om een revolutie teweeg te brengen in bedrijven
My project 1 1 - starspace marketing

Laat je vrijblijvend adviseren!