Starspace Digital Markering ©

B2B Lead generation

Zeg vaarwel tegen het binnenhalen van ongekwalificeerde leads en maak een einde aan het verspillen van kostbare tijd en geld aan nutteloze leadcampagnes!

Schakel over naar onze doelgerichte B2C Lead Generation aanpak en leun rustig achterover terwijl gekwalificeerde leads moeiteloos binnenstromen in jouw ‘eigen‘ persoonlijke Starspace Dashboard. Ontdek de kracht van efficiënte lead generatie en leg een duurzame basis voor succes!

B2b lead gen

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Er zijn veel marketingbedrijven die gouden bergen beloven, maar uiteindelijk slechts een lijst met telefoonnummers leveren zonder enige doordachte aanpak. Helaas zijn we maar al te bekend met dit soort praktijken. Je hebt geen garantie op geïnteresseerde klanten en je weet niet waar de leads precies in geïnteresseerd zijn. Je hebt het acquisitieproces uit handen gegeven, om vervolgens alleen maar tijd en geld te verliezen.

Dit zijn ervaringen die we vaak van onze klanten te horen krijgen. Wij willen ons graag onderscheiden van dergelijke praktijken door een volledig andere aanpak te bieden. Een aanpak waarbij we ons richten op het allerbelangrijkste, namelijk ‘resultaat‘.

Volledige transparantie, onze aanpak deugt wel

Elke stap, van het aantrekken tot het kwalificeren van de lead, wordt nauwkeurig uitgelegd. Je krijgt toegang tot ons eigen ontwikkelde live dashboard. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Via ons dashboard kun je precies zien in welke fase van de funnel de lead zich bevindt. Je krijgt gedetailleerd inzicht in de communicatie die heeft plaatsgevonden en kunt exact zien in welk deel van jouw dienst de lead geïnteresseerd is.

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

Upload-rafiki@3x. Png

Gespecialiseerde lead generatie voor uw bedrijf

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dit bereiken we door ons volledig te verdiepen in jouw bedrijf. We bouwen een funnel op basis van de services die jouw bedrijf aanbiedt. Hierdoor zullen de verwachtingen van de klant in lijn zijn met de diensten/producten die je als bedrijf aanbiedt. Dit betekent ook dat je precies kunt zien in welke service de klant geïnteresseerd is.

Het aantrekken van leads is van groot belang. Wij combineren data, software en psychologie om een consistente stroom aan leads te genereren voor jouw bedrijf. Wij lichten onze methodes graag persoonlijk aan u toe in een kennismakingsgesprek.

Voordelen van werken met Starspace Marketing

Direct aan de slag met onze B2C Lead generatie?

Hoe onze trajecten voor onze clienten te werk gaan:

Stap 1

Wij maken kennis met u en uw bedrijf in de vorm van een kennismakingsgesprek.

Stap 2

Onze data-analisten gaan voor u aan de slag met grondig onderzoeksrapport.

Stap 3

Wij stellen een plan van aanpak op om de beste resultaten voor uw bedrijf te realiseren.

Stap 4

De lancering van de Facebook advertentie campagnes wordt gerealiseerd en er wordt een branche gericht contact form aangemaakt.

Stap 5

Leun achterover en kijk hoe gekwalificeerde leads binnen komen in het CRM systeem.

Stap 6

Wij evalueren samen de resultaten en bespreken deze met u als ondernemer, en blijven optimaliseren voor een nog beter resultaat.

Hoe gekwalificeerde leads worden binnengehaald

Met deze methodes halen wij gekwalificeerde leads binnen op de automatisch piloot

Ervaringen van onze clienten

Wij hadden niet al te hoge verwachtingen, vooral nadat het vorige marketingbureau niet de resultaten leverde die we wensten. Desalniettemin zijn we aangenaam verrast door de werkwijze van dit bedrijf. De professionaliteit en de resultaten zijn boven onze verwachtingen uitgestegen. Starspace Marketing denkt echt met je mee en biedt hulp...
Joost konings
Joost Konings
Invorderingsbedrijf
Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze resultaten kon halen.
Stan christ
Stan Christ
Revised Records

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een gratis advies gesprek in

Upload-rafiki@3x. Png

Veel gestelde vragen

Door middel van media campagnes worden de leads gegenereerd. Hierbij worden verschillende advertentiesets en campagnes opgezet en geoptimaliseerd om de beste resultaat te realiseren voor uw bedrijf.

We maken gebruik van Meta’s doelgerichte targetingmechanisme om de beoogde doelgroep van jouw bedrijf te bereiken.

We kunnen de locatie van jouw bedrijf targeten, wat betekent dat de leads zich bevinden in de omgeving van jouw bedrijfslocatie.

Wij gebruiken de gerichte targeting mechanisme van Meta om de gewenste doelgroep van uw bedrijf te bereiken. 

De omgeving van uw bedrijf kan worden getarget, waardoor de leads woonachtig zijn in de omgeving van uw bedrijf.

Onze specialisten

  • Cirkelartboard 1 copy - starspace marketing
    Floor OverdevestMarketing Specialist
  • Cirkelartboard 1 copy 4 1 - starspace marketing
    Laurens LemmensMarketing Specialist
  • Cirkelartboard 1 - starspace marketing
    Sabina TasmimGrafisch designer
linkedin

Direct leads genereren?

Stan christ
Stan Christ
Revised Records
Na een aantal mislukte pogingen om de marketing zelf te doen, ben ik de samenwerking aangegaan met Starspace Marketing. Hun hebben mij niet alleen de resultaten gebracht die ik wou, maar hun hebben mij ook geleerd hoe ik zelf deze resultaten kon halen.

Vraag GRATIS advies gesprek aan

Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek!